tag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post7113793173562287491..comments2024-03-09T20:44:38.025+01:00Comments on Moje Kuchenne Rewelacje : Steki z antrykotuMałgorzata Chylahttp://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-43310001661108871402016-05-02T23:39:53.804+02:002016-05-02T23:39:53.804+02:00no i mieso musi byc dojrzale czyli takie po 14 dni...no i mieso musi byc dojrzale czyli takie po 14 dniachAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09740034675616925157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-14156805494776916522015-05-28T20:40:36.848+02:002015-05-28T20:40:36.848+02:00my też :)
my też :)<br />Małgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-21672531185075429722015-05-28T20:36:42.666+02:002015-05-28T20:36:42.666+02:00CU-DOW-NE !!!CU-DOW-NE !!!Beata M.https://www.blogger.com/profile/11321464763233732483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-10000821484073847242015-05-28T11:08:58.644+02:002015-05-28T11:08:58.644+02:00Fajny przepis, właśnie takie lubię nie krwiste i n...Fajny przepis, właśnie takie lubię nie krwiste i nie przesmażone :)zdrowakaszahttp://zdrowakasza.blogspot.com/noreply@blogger.com