tag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post4873734042350521335..comments2024-03-09T20:44:38.025+01:00Comments on Moje Kuchenne Rewelacje : Mój krupnik Małgorzata Chylahttp://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-72383693395625319402017-02-01T13:17:53.307+01:002017-02-01T13:17:53.307+01:00Ale to na 3 litry zupy - gęstej tak - bo tak lubim...Ale to na 3 litry zupy - gęstej tak - bo tak lubimy :) pozdrawiamMałgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-40386822454647323692017-02-01T13:16:34.728+01:002017-02-01T13:16:34.728+01:0012 pelnych lyzek kaszy?????nie za duzo?????????
12 pelnych lyzek kaszy?????nie za duzo?????????<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-8950183612436898132014-11-01T08:19:23.792+01:002014-11-01T08:19:23.792+01:00de gustibus non disputandum est :)de gustibus non disputandum est :)Małgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-45750880048276507332014-10-31T23:21:54.009+01:002014-10-31T23:21:54.009+01:00Bez grzybów to nie krupnik.Bez grzybów to nie krupnik.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-67040032825933251292014-10-04T09:41:56.472+02:002014-10-04T09:41:56.472+02:00"SKŁADNIKI (na 3 litry zupy)
tradycyjny krup..."SKŁADNIKI (na 3 litry zupy)<br />tradycyjny krupnik <br />1 bardzo duże udko z kurczaka (lub 2 małe) " .Małgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-51866644860162946952014-10-04T07:39:43.678+02:002014-10-04T07:39:43.678+02:00Udko z kurczaka na 3 l. wody i jeszcze troszkę odl...Udko z kurczaka na 3 l. wody i jeszcze troszkę odlane.<br />Nie za tłusty ten krupnik, ?<br />Krupnik postny ??<br />Piotr Opolskihttps://www.blogger.com/profile/03222014603655628524noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-50896837470984684192014-09-25T08:50:50.683+02:002014-09-25T08:50:50.683+02:00Ale ja po prostu nie lubię szumowin :)Ale ja po prostu nie lubię szumowin :)Małgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-6054500284069085232014-09-23T14:06:14.497+02:002014-09-23T14:06:14.497+02:00Wylewając wywar z pierwszego gotowania pozbawiasz ...Wylewając wywar z pierwszego gotowania pozbawiasz zupkę wszystkich wartości odżywczych jakie przedostały się do niego (wywaru) z mięska. Szumowiny to nic innego jak białko. Należy je usuwać tylko z zup klarownych tj. rosołu:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-2355964175075686552014-05-23T22:24:13.707+02:002014-05-23T22:24:13.707+02:00Na pewno wypróbuję - wygląda apetycznie ;)Na pewno wypróbuję - wygląda apetycznie ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-85074171185750818282014-01-24T18:26:47.643+01:002014-01-24T18:26:47.643+01:00Ja też nie dodaję śmietanki a dodaję grzybki:)Ja też nie dodaję śmietanki a dodaję grzybki:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-11419334460533643362014-01-14T19:28:02.099+01:002014-01-14T19:28:02.099+01:00Nie dodaje śmietany,a gotuję z grzybkami suszonymi...Nie dodaje śmietany,a gotuję z grzybkami suszonymi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-15422034279618962262014-01-13T13:40:21.717+01:002014-01-13T13:40:21.717+01:00Wygląda naprawdę nieźle.Wygląda naprawdę nieźle.Marcinhttp://restauracja.planetabrzesko.com.plnoreply@blogger.com