tag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post8019604788291706107..comments2024-03-09T20:44:38.025+01:00Comments on Moje Kuchenne Rewelacje : Aromatyzowana oliwaMałgorzata Chylahttp://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-84283917048695801642015-12-04T08:50:06.276+01:002015-12-04T08:50:06.276+01:00Namówiłaś mnie! pędzę do Robana ;) Namówiłaś mnie! pędzę do Robana ;) Mariolahttps://www.blogger.com/profile/12313088689599360567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-629629378613535562015-06-01T14:58:26.465+02:002015-06-01T14:58:26.465+02:00Używam casa de Azeite z biedronki, naprawdę smacz...Używam casa de Azeite z biedronki, naprawdę smaczna i bardzo atrakcyjna cenowo :) Małgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-35281670359546350822015-06-01T14:39:32.500+02:002015-06-01T14:39:32.500+02:00a jakiej oliwy używasz a jakiej oliwy używasz Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-70484306927795859952015-06-01T09:47:25.957+02:002015-06-01T09:47:25.957+02:00Najlepiej świeże, wtedy oliwa będzie naprawdę aro...Najlepiej świeże, wtedy oliwa będzie naprawdę aromatyczna, pozdrawiamMałgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-43501916130463806002015-06-01T09:25:04.824+02:002015-06-01T09:25:04.824+02:00Czy zioła dajemy świeże czy suszone ? Czy zioła dajemy świeże czy suszone ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-46410418279405925332015-01-15T21:13:20.746+01:002015-01-15T21:13:20.746+01:00Jeżeli będziemy przechowywać oliwę bardzo długo - ...Jeżeli będziemy przechowywać oliwę bardzo długo - to może ona zgorzknieć od czosnku - wtedy należy ją po 2-3 tygodniach, gdy nabierze "mocy" przecedzić. U nas schodzi w parę tygodni i czosnek nigdy się nie popsuł, pozdrawiam :)Małgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-55012375794197144832015-01-15T20:31:18.661+01:002015-01-15T20:31:18.661+01:00A czosnek sie nie zepsuje?nie trzeba podgrzewac ?A czosnek sie nie zepsuje?nie trzeba podgrzewac ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-34513307436563125232015-01-11T17:48:21.586+01:002015-01-11T17:48:21.586+01:00Też miałam ten problem, w końcu moje butelki upolo...Też miałam ten problem, w końcu moje butelki upolowałam w sieciowym szmateksie -Robanie w cenach 3-5 pln za sztukę :) <br />Małgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-49602329988841463102015-01-11T17:32:23.164+01:002015-01-11T17:32:23.164+01:00śliczne buteleczki... ja zawsze rezygnuję z własno...śliczne buteleczki... ja zawsze rezygnuję z własnoręcznego robienia smakowej oliwy ze względu na brak właśnie buteleczek... nie mam w czym:( możesz zdradzić gdzie kupiłaś swoje?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-12401185779498601572015-01-11T12:49:56.530+01:002015-01-11T12:49:56.530+01:00Pewnie, że warto - a robi się ją naprawdę szybko :...Pewnie, że warto - a robi się ją naprawdę szybko :) pozdrawiamMałgorzata Chylahttps://www.blogger.com/profile/18318247345829566271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1099437546706361113.post-29689330535668992982015-01-11T11:17:29.028+01:002015-01-11T11:17:29.028+01:00Zawsze obiecuje sobie, ze zrobie butelke takiej ol...Zawsze obiecuje sobie, ze zrobie butelke takiej oliwy!<br />I zawsze na obietnicach sie konczy...<br />Chyba jednak warto pokonac lenistwo...<br />:)kasiahttps://www.blogger.com/profile/12202491612360599393noreply@blogger.com