Świętujecie gąską?
Gęsina po latach zapomnienia powraca na polskie stoły - mam więc dla Was 3 pyszne przepisy na ten długi weekend - możecie zatem wypróbować wszystkie :)
Duży wybór brytfann - gęsiarek do pieczenia znajdziecie TU - KLIK!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzkDa87bVe-IurRYSXvTG4CM3A4ScDwe8mh5OU5wp7sQHnoSHJatY2cXfhJTP6-gCyI1bqTukDN56f2dtn02nd4NkVJUtBsHRrTQ5ona40ximT3-kIt67w4qC7Ipi8kZj6Yh71HFOQwt_a/s640/g%25C4%2599%25C5%259B0.jpg)
Pieczona gęś nadziewana jabłkami z majerankiem KLIK! KLIK!
Piersi z gęsi w czerwonym winie z gruszką i żurawiną KLIK! KLIK!
Pierś z gęsi pieczona na jabłkach KLIK! KLIK!
Który przepis podoba Wam się najbardziej ?
Dajcie znać w komentarzach :)
Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz